KOMU JE JAZZ KAMP KRANJ NAMENJEN? natisni E-pošta


Jazz Kamp Kranj je namenjen vsem profesionalnim in amaterskim jazz, pop in klasičnim glasbenikom, ki se želite v poletnih dneh izpopolniti na področju jazz in pop glasbe, in sicer klavirja, kitare, tolkal, bas kitare, kontrabasa, trobente, saksofona, trombona, teorije, harmonije, branja not, sodelovanja v malih skupinah in v orkestru ter nastopanja. Z vami bodo deset dni preživeli znani vrhunski jazz in pop glasbeniki iz Slovenije in iz tujine. Da bi mentorji program dela lahko prilagodili stopnji vašega predznanja, bodo delavnice potekale individualno, oblikovali pa bomo tudi manjše zasedbe in orkester.

KAJ BOSTE V JAZZ KAMPU KRANJ PRIDOBILI?

Udeleženci, ki delujete na področju jazz in pop glasbe, boste imeli v stiku z vrhunskimi glasbeniki priložnost izpopolniti svoje igranje ter pridobiti nove ideje za vaše glasbeno ustvarjanje. Udeleženci, ki prihajate s področja klasične glasbe, boste imeli možnost, da se približate novemu področju in razširite glasbeno ponudbo za vaše poslušalce in učence.

KAKO BO POTEKAL PROGRAM USPOSABLJANJA?

Delavnice bodo potekale v obliki individualnih ur ter v manjših zasedbah in v orkestru. Svoje znanje boste imeli možnost preizkusiti na večernih jam-sessionih.

KDAJ BO JAZZ KAMP POTEKAL?

Jazz Kamp bo potekal deset dni, od 16. 8. 2019 do 25. 8. 2019, vsak dan od 09.00 do 12.30 in od 14.00 do 19.00 ure, ob večerih pa se bo odvijal mednarodni festival in jam sessioni z gosti iz Slovenije in tujine.

KJE SE BO KAMP ODVIJAL?

Delavnice bomo izvajali v prostorih Glasbena šola Kranj, Trubarjev trg 3, Kranj, večerni mednarodni festival bo potekal na vrtu Cafe galerije Pungert, Kranj (na koncu starega dela mesta). Jam sessioni pa bodo potekali v klubu Gostilne Stari Mayr.

KOLIKO ZNAŠA ŠOLNINA?

210 € (z 22 % DDV) vključuje prijavo na en glavni inštrument (klavir, bobni, saksofon, kitara, trobenta, trombon, petje, kontrabas oz. bas kitara) in skupinske predmete (improvizacija, teorija, harmonija, ritem in branje not, ansambli, odrsko nastopanje)
105 € prijava na vsak dodatni glavni inštrument (z 22 % DDV)
105 € prijava samo na bobnarsko mojstrsko delavnico (z 22 % DDV)
• za udeležence, ki se prijavijo na celoten program, je bobnarska mojstrska
delavnica že všteta v osnovno ceno.

V primeru, da se boste udeležili več delavnic, vam bomo urnik naknadno uskladili.

 

PLAČILO?

 • šolnino lahko poravnate na transakcijski račun najkasneje 3 dni pred začetkom kampa IBAN št.: SI56 3000 0010 0089389 (Sberbank Banka  d.d.)
 • plačilo v gotovini ob prihodu na Kamp
 • rok za prijavo 31.7. 2019, po tem datumu se cena udeležbe zviša za 10%

 

BIVANJE?

 • HOSTEL CUKRARNA, cenik nočitev z zajtrkom, vključno s turistično takso in DDV (posebno ugodna ponudba za udeležence Jazz Kampa Kranj, cena po osebi v šest in osem posteljni sobi)

  • Enotna cena za spanje 13,50 €/dan 
 • ACTUM HOTEL, cenik nočitev po ceniku, ki je objavljen na spletni strani ponudnika (v času trajanja JAZZ KAMPA KRANJ 2019 od 16. do 25. 8. 30% popusta na cene iz cenika)
 • DIJAŠKI DOM KRANJ, cenik nočitev po ceniku, ki je objavljen na spletni strani ponudnika

 

Dodatna pojasnila v zvezi z nastanitvijo

 GLEDE NA TO, DA SE POJAVLJAJO VPRAŠANJA V ZVEZI Z NASTANITVIJO OZ. BIVANJEM.... ČE STE PRI SPLETNI PRIJAVI IZBRALI, DA ŽELITE  REZERVIRATI SPANJE V ENEM OD ZGORAJ NAŠTETIH HOTELOV OZ. HOSTLOV, POTEM REZERVACIJO UREDIMO MI... V opombe prosimo zapišite kje bi želi biti nastanjeni.

CENA ZA SPANJE V HOSTLU CUKRARNA VELJA IZKLJUČNO OB PRIJAVI PREKO NAŠE SPLETNE STRANI IN VELJA SAMO ZA UDELEŽENCE JAZZ KAMPA KRANJ 2019.

 

KAKO SE LAHKO PRIJAVITE?

 • z izpolnjeno prijavnico na naši spletni strani.
 • z izpolnjeno prijavnico, ki jo pošljete na naslov Gramus d.o.o., Cankarjeva 14, 4000 Kranj
 • ROK ZA PRIJAVO JE 31. 7. 2019, PO TEM DATUMU SE CENA UDELEŽBE POVEČA ZA 10%.
 • Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.
 
English (United Kingdom)Slovensko (Slovenija)

 

pokrovitelji jazz kampa kranj 2011

youporn spycamera uporn